9 Nisan 2020 Perşembe

Bangkok Barları ve Diskoları


Banglamphu:
Sokak Barları: Banglamphu bölgesinin en büyük özelliklerinden biride gece sokaklara kurulan Açık hava barları. Bu barlardaki en popüler içki küçük kovalarda verilen votka-enerji içeceği karışımları. Ayrıca bu barlarda diğer bir çok içki çeşidini de normal barlardan daha ucuz bir fiyata bulabilirsiniz, bu barlarda diğer insanlarla kaynaşmakta son derece kolay.


Gulliver’s Tavern:
Khao San Road’un hemen başında bulunan bu popüler barın kitlesi sırt çantalıların ve Tay gençlerinin karışımından oluşuyor.


RCA:
Turistlerle dolu bar ve kulüplerden sıkılıysanız ve modern Tay gençliğinin nasıl eğlendiğini görmek istiyorsanız RCA’ya uğramanızda büyük fayda var. RCA uzun bir sokak üzerinde bulunan onlarca bar ve kulüpten oluşuyor. Bu bar ve kulüpler her daim, özellikle de hafta sonları Tay gençleri ile dolup taşıyor.


Go-Go Barları:
Bikinili kızların sahnede dans ettiği meşhur go-go barlarının büyük bölümü Patpong 1 ve Patpong 2 sokaklarında toplanmış durumda. Bu barlar hem seks turistleriyle, hem de bu barları merak eden kadınlı erkekli sıradan turist gruplarıyla dolup taşıyor. Sizde bu barlardan birine gidip olan biteni izlemek istiyorsanız, bu barların bir kısmının güvenilir olduğunu, bir kısmının ise olmadığını aklınızda bulundurun. Özellikle üst katlarında tamamen çıplak şovların yapıldığı söylenen kimi barlarda turistlere astronomik bir hesap kesme ve ödenmediği takdirde tehdit etme gibi durumlar olabiliyor. Bu yüzden mesela King grubunun işlettiği ve King’s Castle gibi benzer isimlere sahip güvenilir barlara gitmekte fayda var. Aynı civardaki “ping-pong” ismiyle anılan özel seks şovları için de aynı şey geçerli, kimi barlar güvenilir, kimisi değil.


Nana Plaza:
Haklı olarak Pattaya’ya gitmek gibi bir niyetiniz yoksa fakat gene de bu günah şehrinin neye benzediğini merak ediyorsanız Nana Plaza ve çevresine bir göz atabilirsiniz. Bu üç katlı seks kompleksinde onlarca go-go bar mevcut, plazanın etrafı da fahişeler ve seks turistleriyle kaynıyor.

Bangkok Gezilecek Yerler
Bangkok da Ulaşım
Bangkok da Yeme İçme
Bangkok da Konaklama
Bangkok Alışveriş
Bangkok Resimleri
Bangkok da Yapılacaklar Listesi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.