11 Nisan 2020 Cumartesi

Pattayada Neler Yapılır?


Pattaya atraksiyonlar açısından oldukça zengin imkanlar sunan bir şehir. Gece ve gündüz hayatın hiç durmadığı bu şehirde bir çok eğlence imkanı bulunmakta.


Gece hayatının ve sex turizminin dünya genelinde attığı kalp olarak kabul edilen Pattaya sadece bu alanda değil doğal güzellikleri ile de görülmeye değer bir çok imkan sunuyor.İstanbul,Ankara gibi büyük şehirlerden düzenlenen turlar sayesinde,turistler tayland da bir çok yeri gezebiliyor.Son yıllarda yoğun olarak, fazlaca tur gurupları ,bu egzotik ülkeyi ziyaret etmektedir.Bunların başında One Million Stone Park bulunuyor. Yılanlar, kaplanlar, timsahlar gibi eşlerine zor rastlanan hayvanların canlı şovlarını izleme imkanı bulabileceğiniz park Pattaya’ ya çok yakın bir mesafede. Mercan Adası’da görülmesi gereken, su sporları ile çeşitli heyecanları sizlere sunan bir bölge. Aynı zamanda leziz yemekleri ve eşsiz doğası ile de bulunmaz fırsatlara kapı açıyor. Pattaya’ya gelmişken Alcazar Show’u izlemeden olmaz 2 saat boyunca görkemli kıyafetleri ve eşsiz koreografisi ile ünlenen Alcazar Show sizi kendinizden geçirecek. Öğrenciler,Aileler ve sosyal Bayan gezi guruplarının tercih ettiği destinasyondur.Ayrıca Pattaya’ya sadece 20 dakika mesafede olan ve tam 500 dönümlük arazi üzerine kurulan dev eğlence parkı olan Nong Nooch Kasabası’nda eğlenceye doyamayacaksınız. Son olarak 1 saatlik programlar halinde düzenlenen Fil Safarisi ile Fil Kasabasına yolculuk edebilirsiniz.

Bir çok eğlence imkanını içinde barındıran Pattaya’da gündüz doğal ve kültürel güzellikler ile akşamları şovlar ve bar gösterileri ile eğlencenin tadına doyamayacaksınız. Oldukça da uygun fiyata sunulan tatil olanakları sayesinde doyasıya eğlenebilir, alışveriş yapabilir, dünyaca ünlü Tayland Mutfağı’nın eşsiz lezzetlerinden tadabilir ve unutulmaz bir tatil geçirebilirsiniz.

Pattaya Gezi Rehberi
Pattaya de Ne Yenir?
Pattaya Barlar ve Gece Hayatı
Pattaya Yerel Ulaşım
Pattaya Otelleri
Pattaya Alışveriş

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.