29 Mart 2020 Pazar

Pattaya Gece Hayatı Barlar ve Diskolar


Pattaya gece hayatı bakımından oldukça zengin bir şehir. Açık hava barlarından birahanelere, canlı müzik mekânlarından, diskolara ve gece kulüplerine kadar her türlü eğlenceye ev sahipliği yapıyor.


Eğlencenin her tarzını misafirlerinin beğenisine sunan Pattaya ‘da eğlence 24 saat devam ediyor.

Go-Go barları ile meşhur olan Pattaya gece hayatında dansçı kızları izleyerek eğlenme imkânına sahipsiniz. Ortalama 3000 Go-Go barın bulunduğu bölgede her barda 10 ve üstü dansçı kız çalışmakta. Farklı figürler ve dans şovlar ile eğlenmenizi sağlıyorlar. Go-Go barların yanı sıra Tay diskoları ile eğlenmek isteyenler için de birçok seçenek mevcut. Tay müziği çalan ve yine dansçıların eğlencenize eşlik ettiği diskolar genelde bölge halkı tarafından daha çok tercih ediliyor. Club Insomnia, Marine Disco, MIXX Discotheque, Star Dice, Tony’s Disco & Entertainment Complex, Lucifer Disco, Candy Shop Pattaya Barlar & Clublar arasından sadece bir kaçı. Nargile keyfinden karaokeye, masajdan dansa her türlü eğlence imkânı bulacağınız renkli bir gece hayatına sahip olan Pattaya dünyanın en ateşli eğlence merkezlerini içerisinde barındırma unvanına da sahip. Özellikle sex turizminin yaygın olduğu bu bölgede gittiğiniz neredeyse her barda kısa süreli yâda gecelik hayat kadınları kiralama şansına da sahipsiniz.

Eğlencenin sınır tanımadığı Pattaya gecelerinde yer almak istiyorsanız hiç durmayın. Gecenin ve gündüzün eğlence dolu saatler sunduğu bu harika şehir çılgınlığı sevenler için bulunmaz fırsatlar yaratıyor.

Pattaya Gezi Rehberi
Pattaya de Ne Yenir?
Pattaya Yerel Ulaşım
Pattaya Otelleri
Pattayada Yapılacaklar Listesi
Pattaya Alışveriş

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.