30 Mart 2020 Pazartesi

Phuket Barlar


Phuket Adası birçok eğlenceyi sınırsız bir şekilde yaşama imkânı sunuyor. Birçok farklı eğlence olanağı sunan renkli gece hayatı olan Phuket barlar & clublar açısından oldukça zengin yapıya sahip bir yer.

Phuket de Gece Nereye Gidilir?

Eğlence mekanları adanın plajlarında bulunuyor. Bu eğlence mekanlarının en sık ve en hareketli olduğu yer ise Patong. Patong’ da onlarca bar, kabare, disko, tay boksu stadyumu bulunuyor. Patong ’un dışında Phuket’in en hareketli yeri ise Kata & Karon Plajları. Adanın merkezinde olan Phuket Town’ da ise kaliteli ve eğlenceli canlı müzik barları bulmanız mümkün. Tayland’ın tamamında meşhur olan go-go barları Phuket Adası’nda da görmeniz mümkün. Patong’ da Bangla Caddesi üzerinde bulunan go-go barlar, gece kulüpleri, restoranlar eğlence için sınırsız imkan ve olanak ile kapılarını misafirlerine açıyor. Eğlenceye katılmak istemeseniz bile cadde üzerinde ki kafelerden herhangi birine oturup bu hareketliliği seyrederek eğlenebilirsiniz. Bunların yanı sıra

Bangla Caddesi Sahil yolu üzerinde çok sayıda değişik gece kulübü bulmanız mümkün. Bu kulüplerde ünlü Dj performansları dinleme imkanına da sahip oluyorsunuz.
-Sound Phuket
-Banana, Baya Beach
-Hollywood
-Seduction ve Tai Pan bunlardan sadece bilinen birkaç tanesi.
Görkemli ve ihtişamlı şovlardan hoşlanıyorsanız 600 kişi kapasitesi olan Simon Cabaret tiyatrosunda her gece izleyici ile buluşan kabarelerden birini seyredebilirsiniz.

Eğlencenin sınır tanımadığı Phuket Adası’nda her tarza uygun eğlence imkanı bulmanız mümkün.

Phuket Hakkında Bilgiler
Phuket de Ne Yenir?
Phuket Yerel Ulaşım
Phuket Otelleri
Phukette Yapılacaklar Listesi
Phuket Alışveriş

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.