12 Nisan 2020 Pazar

Phukette Yapılacaklar Listesi


Phuket atraksiyonlar açısından oldukça çeşitli imkanlar sunan bir ada.

Gece hayatının yanı sıra özellikle su sporları ve adrenalin dolu doğa sporlarını yapma imkanı bulacağınız Phuket Adası’nda çok eğlenceli vakit geçireceksiniz.


Özellikle scuba diving konusunda birçok noktanın olduğu Phuket Adası’nda Aralık ve Mayıs ayları arasında berrak suların içerisinde su altı dünyasını seyredebilirsiniz. Bu konuda Phuket ‘in güneyinde bulunan Racha Adaları dalış için en elverişli koşullara sahip olan bölge. Bunun yanı sıra Koh Yao, Kok Dok Mai, Köpek Balığı Noktası, King Cruiser gibi mercan resifi ve gemi batığı dalış noktaları da bulunuyor.
Yine su sporları ile adrenalinin doruklarına çıkmak isterseniz uçurtma sörfü Phuket ’in en meşhur su sporudur. Su sporlarına son noktayı Splash Jungle isimli park koyuyor. Toplam 12 su kaydıraklı dev su parkında özellikle çocukların keyifli vakit geçirmesi mümkün. Su sporlarının yanı sıra masaj konusunda da ün salmış olan Tayland, yine Phuket ’te de kendini gösteriyor.
Dünyanın en iyi masörlerinin bulunduğu bu bölgede Tay masajı, Oriental Masaj, Montra Traditional Thai Masajı ve Sweet Lemongrass Masajı yaptırmanız mümkün. Doğa sporları ve adrenalin tutkunları içinse halatla kayma, golf, yamaç paraşütü yaygın yapılan sporlar arasında yer alıyor.

Bir çok farklı aktiviteye geceli gündüzlü ev sahipliği yapan Phuket de eğlenceli ve adrenalin dolu vakit geçireceksiniz.

Phuket Hakkında Bilgiler
Phuket de Ne Yenir?
Phuket Barlar
Phuket Yerel Ulaşım
Phuket Otelleri
Phuket Alışveriş

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.