3 Nisan 2020 Cuma

Pattayada Yerel Ulaşım



Pattaya ulaşım açısından oldukça alternatifli ve uygun fiyat sunan bir yer.

Farklı ulaşım araçları ile gideceğiniz yere kolayca varmanız mümkün. Ayrıca bol kullanılan tabelaları ve düzenli sokakları ile ulaşım aracı kullanmadan da istediğiniz yeri kolaylıkla bulabilme imkanı sağlıyor.


Pattaya’ya gittiğinizde ulaşım için araba ve jip kiralayabilirsiniz.. Belli güvenilir firmalardan kiralamanız tavsiye edilen araçlar için mutlaka şoförde talep etmenizi öneriyoruz. Eski tip arabaları ve yoğun trafiği ile pek alışılmadık trafik kuralları olan Pattaya’ da şoför kullanmadan ulaşım pek kolay değildir. Anca pek çok ulaşım alternatifi olan şehirde jip kiralamaktan daha akılcı ulaşım imkanları mevcut. Halkın Songthaew adı verdikleri ulaşım aracı en sık kullanılanlardan bir tanesi. Üzerini kapatan tentesi ve yan yana yerleştirilmiş banklar ile hazırlanan bir kamyonun arkasında yolculuk yapma imkanı sağlayan ulaşım şekli fiyat olarak da oldukça uygun. Bunun yanı sıra Pattaya’ya indiğiniz andan itibaren taksi kiralayabilirsiniz. Taksimetresi bulunmayan araçlarda pazarlık imkanı sunan şoförler gideceğiniz her yere sizler ile geleceklerdir. Aynı zamanda taksi şoförlerinin bir çoğu İngilizce konuşmayı bildiğinden diyalog kurmakta da zorlanmayacaksınız. Oldukça ucuz olan taksiler sayesinde otobüse binmeye gerek duymayacaksınız. Ayrıca seyahatiniz boyunca taksi şoförleri size rehberlik de edebilirler ve bunun için ek ücret talep etmezler.

Pattaya’ da ulaşım oldukça kolay ve ucuz olduğundan herhangi bir sorun yaşamadan istediğiniz şekilde tatil yapmanız mümkün olacak.

Pattaya Gezi Rehberi
Pattaya de Ne Yenir?
Pattaya Barlar ve Gece Hayatı
Pattaya Otelleri
Pattayada Yapılacaklar Listesi
Pattaya Alışveriş

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.