16 Nisan 2020 Perşembe

Phuket Alışveriş Nerede Yaılır?


Phuket’ de çok sayıda lüks alışveriş merkezi ve pazar bulunmaktadır. Bu alışveriş merkezlerinin birçoğu şehrin en hareketli bölgesi olan Patong’da yer alıyor.


Alışveriş merkezlerinin yanı sıra ara sokaklarda ve plajlarda da çeşitli pazarlar bulunmakta.
Phuket Adası’nda bulunan alışveriş merkezlerinin en büyükleri arasında Central Festival Alışveriş Merkezi yer alıyor ve Phuket adasının hemen dışında fakat yakın bir mesafede bulunuyor. Tüm dünya markalarını bir araya toplayan bu alışveriş merkezi lüks ve modern bir yapıya sahip.

Bunun dışında şehir merkezinin en işlek bölgesi olan Patong’da Bangla Caddesi üzerinde bulunan Jungceylon Alışveriş merkezi de 200’den fazla mağaza bulunduran oldukça geniş ve çeşit açısından zengin bir yer.
Uygun fiyata alışveriş yapmak isteyenlerin tercihi ise Phuket Hafta Sonu Pazarı bu alanda pazarlık yapmanıza bile gerek bırakamayacak kadar uygun fiyatlı çok çeşitli ürün bulabilmeniz mümkün. Ayrıca terzilik açısından çok gelişmiş iş olanakları barındıran Phuket’ de bir çok terzi dükkanı var, geneli Nepal kökenli bu hünerli terziler kataloglardan seçtiğiniz tüm ünlü markaların modellerini birebir ve oldukça ekonomik fiyatlar ile sizlere göre dikiyor.

Özellikle elektronik ve giyim üzerine aradığınız her şeyi bulabileceğiniz Phuket alışveriş merkezleri ve pazarlarda keyifle alışveriş yapabilirsiniz. Pazarların ve alışveriş merkezlerinin yanı sıra Bangla Caddesi de alışveriş için bir çok olanak sağlıyor. Uygun fiyatlı alışveriş istiyorsanız tavsiyemiz hafta sonu pazarlarını gezmenizdir.

Phuket Hakkında Bilgiler
Phuket de Ne Yenir?
Phuket Barlar
Phuket Yerel Ulaşım
Phuket Otelleri
Phukette Yapılacaklar Listesi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.